Ildikó Szalon

Bemutatkozás

Csaba & Ildikó

Bemutatkozás
Elérhetőségek
Saját készítésű ruhák
egész ruhák
báli ruhák
szolíd menyasszonyi ruhák
menyecske ruhák
örömanya ruhák
kockások
koktél ruhák
nyári ruhák
gyermek ruhák
kosztümök
kötényruhák
stilizált öltözékek
poncsók
blúzok
pólók
Konfekciós ruhák
utcai viselet
báli ruhák
nyári ruhák
koktél ruhák
kosztümök
menyasszonyi ruhák
színházi táskák
kalapok, sálak, kesztyűk
Kézműves termékek
iparművészeti ruhák
gyermek ruhák
táskák
kalapok
báli szütyők
ékszerek
Iparművészet Csaba& Ildikó

Iparművészet Csaba & Ildikó

Az iparművészeti ruhák forgalmazását 1997 februárjában kezdtük el, a nyíregyházi Kelet Áruház földszintjén közkívánatra. 1996 decemberében Nyíregyházán egy karácsonyi-vásáron árusítottuk saját készítésű kézműves gyapjú szőnyegeinket, párnáinkat és közéjük kiakasztottunk pár zsűrizett géz ruhát. Az emberek örömmel vásárolták és a vásár után sok telefonhívást kaptunk ezzel a kérdéssel: Hol lehet ezeket a szép ruhákat megvásárolni? Még a lakásunkhoz is kijöttek, hogy a maradék ruhákból vásároljanak, érdeklődjenek, hogy lesz-e folytatása a ruhák forgalmazásának. Mi azt mondtuk, hogy szövők vagyunk és továbbra is ezt kívánjuk folytatni. Unszolásukra csináltunk egy kis vásárt a Tanárképző Főiskola aulájában. Ott is többször elhangzott a kérdés: Hol lehet ezeket a szép ruhákat megvásárolni? Így nyitottuk meg első kis üzlet-részünket a Kelet Áruház földszintjén, és mi lettünk az Iparművészet Csaba & Ildikó

Ildikó Szalon

Ildikó Szalon Nyíregyháza Az Ildikó Szalon 1999. július 14-én nyitott a nyíregyházi Tescóban, ahol több mint tíz évig dolgoztunk. 1999. szeptember 14-én a debreceni Tescóban is megnyílt ruházati szalonunk, ahol 9 évig voltunk, 2006 februárjában pedig Derecenben a Miklós utcában is megnyílt egy boltunk, ahol 7évig, 2013. május 31-ig voltunk nyitva. Az Ildikó Szalon Nyíregyházán 2009-ben újra a belvárosban, a Szegfű utca 25. sz alatt várja kedves vásárlóit!

Egyedi, kis szériás és zsűrizett ruhák

A boltunkban kapható ruhák 70-80%-át mi készítjük, de tartunk konfekciós árut is, valamint több iparművész beszállítónk is van kezdetektől. A ruhák egyediek, kis szériásak, zsűrizettek, amiket méretre is készítünk saját anyagainkból és fazonjainkból. Találhatnak nálunk szép ruhákat fiatalok és idősebbek, kismamák és teltek is. Ruha-választási tanácsadással is állunk rendelkezésükre.
Ildikó                    
Ruháink értékesítéséhez viszonteladókat keresünk.

Ildikó Szalon 4400 Nyíregyháza, Szegfű utca 25. Telefon: +36 20 263 0121
e-mail:iparmuveszet.csaba.ildiko@gmail.com
facebook